Дерево — популярний матеріал. Але використовувати дошки великих розмірів - не завжди найкраща ідея. Вони можуть змінювати свою геометрію під тиском зовнішнього середовища, наприклад, від вологи або перепадів температури. Та й отримати заготівлі потрібного розміру не завжди вдається. Тож більш розповсюдженим рішенням став щит або масив. Для його виготовлення використовуються спеціальні фрези для зрощування, купити які ви можете в каталозі “Трейд Плюс”.

Від якості фрез для зрощування залежить, наскільки кінцевий результат буде відповідати вашим потребам. Технологічно це дві окремі фрези, що формують пази та виступи на кромці з сумісною конфігурацією. Якщо вони працюють недосконало, у вас не вийде склеїти брус так, щоб не утворилося щілин. З’єднання вийде не таким міцним, як ви розраховували.

Тому дуже важливо купити фрези для зрощування відмінної якості. Так, вони дорожчі, але:

  • ✓ Мають значно більший термін служби. Віддача від одного комплекту якісних фрез для зрощування в декілька разів перевищує спроможність дешевих аналогів ноунейм.
  • ✓ Мають реальну гарантію якості. Виробники приділяють багато зусиль, аби фрези для зрощування працювали так, як це задекларовано, та не ламалися на верстатах. Натомість невідомі низькопробні насадки здатні навіть пошкодити обладнання.
  • ✓ Можуть перезаточуватися. Це подовжує термін використання кожної позиції.

 

Купити такі фрези для зрощування дуже легко, якщо перейти на сайт “Трейд Плюс”.

 

КОНТАКТЫ

ООО «Стлксс» инструментальное производство

+38 (111) 111-11-11

г.Харьков,