Анаболічні стероїди часто сприймаються як препарати, що використовуються виключно для нарощування м'язової маси та покращення спортивних результатів. Проте, окрім цієї поширеної сфери застосування, стероїди мають чудову ефективність у лікуванні багатьох захворювань. Саме для цього вони розроблялися у першу чергу.

Анаболічні стероїди https://farm-market.com.ua/anabolichni-steroidi — це синтетичні аналоги тестостерону, чоловічого статевого гормону. Вони стимулюють ріст м'язової маси, кісток і щільності кісток. В медицині вони призначаються в наступних випадках:

✔️ Втрата м'язової маси. У випадках кахексії, спричиненої хворобами, травмами або старінням, стероїди допомагають відновити м'язову тканину та покращити загальний стан здоров'я.

✔️ Анемія. Деякі типи анемії, що характеризуються дефіцитом еритроцитів, можна ефективно лікувати за допомогою анаболічних стероїдів.

✔️ Остеопороз. Це стан, який послаблює кістки та підвищує ризик переломів. Його можна лікувати за допомогою анаболічних стероїдів, які сприяють підвищенню щільності кісткової тканини.

✔️ Ріст та розвиток. У дітей з дефіцитом гормону росту анаболічні стероїди можуть стимулювати ріст і розвиток.

✔️ ВІЛ/СНІД. Анаболічні стероїди можуть допомогти людям з ВІЛ/СНІДом підтримувати м'язову масу та покращити якість життя.

Важливо зазначити, що анаболічні стероїди слід застосовувати тільки під наглядом кваліфікованого лікаря. А от купити якісні препарати можна в інтернет-магазині Farma Market. Доставка — поштовими компаніями по всій Україні.

КОНТАКТЫ

ООО «Стлксс» инструментальное производство

+38 (111) 111-11-11

г.Харьков,